Post by reisiconreper on Feb 24, 2022 8:30:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Master Archer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Master Archer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Master Archer 2022 version ▞▞▞
Stickman Master Archer Spillehall eft
Posudite odmah 🤣🤣🤣
zatvorio sam igru na sekundu i izgubio sav svoj trud!
Ovo je super, ali ne mogu preuzeti kako
Ova igra je u početku u redu, ali nakon razine 30 postaje gotovo nemoguće doći do pobjede.
🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ova igra je bila jako dobra, samo tako nastavi
Stickman Master Archer อาร์เคด xnz
Oglasni video i igra se razlikuju. Varanje
Ova igra je glupa, ima lošu grafiku i ne možete čak ni dobiti razinu 34 u opstanku s oružjem s 4 zvjezdice
Jednostavna pz igra moram dati 4 zvjezdice
Vrlo zabavna igra brate. Volio bih pvp još moćniji oklop osim te sjajne igre brate
War Machines: Tank Army Game Aksyon rjmi
MD ANWAR HUSSAIN
U redu je igra
ova igra je super, ali jedino što nedostaje je račun jer ako preuzmem ovu igru na svom novom phgametu, napredak koji sam napravio na starom telefonu je nestao
Nevjerojatna igra, ali bilo bi sjajno kada biste mogli prodavati stvari za dragulje ili novčiće
Bilo je ok, ali moglo je i bolje.
Vrlo zanimljivo
Masterarchrr Igra Hshene Ejne. .
Stickman Master Archer Аркаде wxw
Sv
Dajem joj pet zvjezdica za ovu igru zašto se ne možemo zabaviti, probajte dečki eh hvala ovoj igri dodaje puno naklona što ona tri, pa probajte dečki
Bio sam navučen dok je trajalo.
Lijepa igra na svijetu 😀😀👍👍👑
O k8 čuvaj m88m mama mene
Sve nam je super ali moraš pogledati oglas za nagradu ne daje ti nagradu osim da je u redu
Ova igra je bila tako dosadna
sviđa mi se samo je to što su neke stvari jako trošak, ali eter je dobra igra.
Stickman Master Archer Arkade dbv
čekaj čekaj čekaj jel ti mene zajebavaš i ja imam op oklop a moji neprijatelji nisu i kako ne bi ni jedan pucali jer moj luk je arhanđelski ponos! a tamo lukovi nisu op i oni su me jedan upucali!!!!?
Igra je jako dobra i nevjerojatna, ali obični momci nije tako teška 😎
AWSOME igra ovo je lijepa igra stickman s lijepom grafikom. i jednostavne kontrole. i cool oklop u ovoj igri pa ODLIČAN ocjenjujem 5 zvjezdica. Za ovu igru
Vrlo dobra igra, ali želite dodati još neke stvari
Hshgrj je tako još otišao učinio ali tako ne tako m sve ne ne a ygb
Treba još ažuriranja, ali je dobra igra
Nadam se da će biti više razina ljubavi i više volim ovu igru i želim imati online pvp, a obrat je što ne možete vidjeti točkice na ekranu i ne možete koristiti svoje vještine ovo bi bilo izazovno i ja bih volim ako to možeš dodati
Prelako! Ovo je moj drugi dan kada igram ovu igru i već sam dobio TRASH zlatne predmete... Dao bih ovoj igri 5 zvjezdica, ali zlatno oružje je preslabo! Ono što pokušavam reći je oguliti zlatno oružje.
To je isisan jer nije radio iako sam morao izbrisati 12 igara i to nije uspjelo !!!!
Dobra aplikacija, ali dao sam 2 zvjezdice jer oglasi uzimaju jednu zvjezdicu, a najgora stvar koja nosi 2 zvjezdice je to što bi obavijesti prije, ako nisam igrao 2 do 3 dana, poslala obavijest da dođi ponovo sada piše za nekoliko sekundi
Sviđa mi se igra, ali ovo je dobra recenzija, ali mislim da bi traka engery trebala biti inf bc želim igrati više, ali onda ponestane energije pa se nadam da ćete to popraviti😁👍
VOLIM način na koji možete postati bolji i bolji, ali razine postaju sve teže i teže. TAKOĐER, UVIJEK su ažurirani i popravljaju svačije prijave!😅
To je stvarno dobra igra, nikad nisam požalio što sam instalirao ovu igru✨
Ova igra je toliko loša da je zdravlje tvrdih koža sranje i pravi više cool stvari da je loša (potpuno ne bjesni)
ne znam, ali oglasi su previše slični svakoj i svaka igra je reklama koja dolazi
imati dobru igru ponosim se tobom lijepa najbolja igra
Ova igra ne radi svaki put kada zapne na 90% i onda sam izbačen, popravi to
Zabavno i cool
Program koji je napravio ovu igru. Mislim da on/ona nije imao pojma o igri. Tako loša kontrola i dolazi puno dodataka.
Kad god pokušam ispaliti strijelu, ne mogu. Ponovo sam je instalirao, ali ovaj put je ne mogu otvoriti.Sviđa mi se ova igra, ali se ne učitava brže
Sretna Nova godina
Ova igra ligit uzima novac na koje sam pokušao tako što želim dvaput i još uvijek nije dano meni ... 👎🏾👎🏾👎🏾