Post by reisiconreper on Feb 24, 2022 8:27:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cafe — Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cafe — Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačan resurs ▞▞▞
▞▞▞ My Cafe — Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Katasrofa
Jako mi se svida!
My Cafe — Restaurant Game Casual kzs
Ovo je igra za pobjedu! Požalit ćete što ste potrošili svoj novac, sigurno jesam s nekoliko računa. To je bilo bolje vrijeme kada je igra još bila ugodna i zabavna za igranje. Bt sa svakim ažuriranjem postaje sve gore. Ne cijene lojalnost i igrače koji troše novac. Izbjegavajte ovu igru!
Izuzetno je teško podići razinu njegove igre bez trošenja novca. U jednom trenutku sam se počela pitati gdje likovi rade kad napuste restoran🤔🤔 Htjela sam ih pratiti
Igra me prestala izjednačavati kad sam kupio lješnjake jednostavno su nestali i sada iskustvo ne ide gore. Onda ne poduzimaju ništa po tom pitanju. Ova igra je bila ok, ali programeri su suckkkk
Imo ne isplati se igrati. Preuzeto je samo oko 3 dana. Jasno mi je da je ova igra za igrače koji plaćaju. Obični igrači će teško napredovati. Dijamanti je teško nabaviti ako ne platite. Tako smo umorni od ovih tvrtki koje onemogućuju redovitim igračima da igraju kao da ne zarađuju na našim oglasima😒🙄
Ova igra je vrlo slatka, opuštena i zabavna. Užitak je igrati, ali platni zid čini to nepodnošljivim. Razvijači varaju i dvolični omogućuju vam da lako dobijete premium valutu. Netko može misliti da će moći unaprijediti priču bez plaćanja gotovine u stvarnom životu, međutim to nije istina. Nije važno koliko dijamanata zaradite, osim ako ne platite novac, nikada nećete moći potrošiti tu valutu na začine koji su vam potrebni da biste unaprijedili priču i dovršili igru. Jako tužno!
Ubojica dobrog vremena. Sviđa mi se što možete premjestiti stvari i dodati svoj osobni pečat svom kafiću. Lijepo je i to što možete sami pripremiti narudžbe ili da vaši poslužitelji to rade automatski. Samo želim da razvojni programeri dodaju opciju da se barista pomakne kako biste mogli koristiti opremu, to možete učiniti s poslužiteljem, ali ne i s glavnim likom. Također bi bio dobar način da poslužitelj i barista natjeraju da čekaju kako bih mogao odrediti prioritete što trebam zgrabiti. Inače jako lijepa igra!
do sada odlična igra. zadržava moju pažnju za razliku od većine igara. dobivate novog posjetitelja na svakoj razini i svaki dolazi sa svojom malom pričom koja je nekako zgodna. oni vas također ne nabacuju reklamama i mikrotransakcijama što je veliki bonus i glavni razlog zašto sam nastavio igrati nakon preuzimanja. visoko preporučeno!
Mali previse dosadno
ti nista neznas
Dobra je
Dobra igra, ali da biste napredovali u nekim pričama potrebna vam je određena VIP razina, a da biste stekli VIP razine morate kupiti dragulje ili nešto u igri. To čini igru malo teškom za ljude koji ne žele trošiti novac na igranje, što je pomalo smiješno. Ne biste trebali trošiti novac da biste napredovali u određenim aspektima igre. U redu je, samo bih volio da ne morate trošiti novac da biste napredovali u igri.
To je zabavna igra, iako mi treba jako dugo da pređem na razinu. Zato je i ocjenjujem s 4, osim toga, zabavna je igra
Najgluplja igrica ikad
Stvarno volim ovu igru, ali problem je u tome što mi trebaju brojači uglova. Ne želim širiti svoj kafić, to je zato što ne volim trošiti novčiće, jednostavno se ne isplati potrošiti 2500 novčića pa molim dodajte brojače kuteva. Bio bih jako zahvalan igri i daj joj 5 zvjezdica kada se doda ty! Oh i jako dobra igra 😄
Natjeraju vas da provedete sate gledajući reklame i izvršavajući zadatke, zatim uzmu sve što imate i ne daju vam ništa zauzvrat pa morate potrošiti novac na obnovu. A kada kontaktirate podršku, odbijaju vas čak i priznati. PREVARA! Google mora ukloniti ovu igru iz Trgovine Play.
My Cafe — Restaurant Game Vabaajamängud qit
Igra je išla dobro sve dok nisam došao do razine 11 i proširio kafić. Onda se počelo rušiti čim otvorim aplikaciju. Tako da više ne mogu igrati. Ova igra zahtijeva previše RAM-a.
Nikada ne kupujte ništa tijekom ove igre. Moguće je igrati besplatno. Više puta mi nisu dali moju kupnju ili je bila odgođena nakon upotrebe. OPREZ! Nije ih briga hoće li te opljačkati ili ne. Igrajte samo besplatno. Ažuriranje: Ni to nije istina. (Odgovarajući na njihov komentar). Naći će način da vam to ne daju. Veronica mi je rekla da to provjeravam svakih šest sati kao da nemam život. Provjerio sam, ali ga nisam dobio i prošlo je 24 sata.
To je cool igra!
igra je dobra. svidja mi se ali oma malo mana grafika je malo lošija.
Najnovija verzija je buggy.. chat više ne radi, a leteći novčići super ometaju, ometaju igru i usporavaju igru. Molimo riješite ova 2 problema. Također zašto se gradska blagajna ne može iskoristiti za kupnju novih gradskih balona; zašto je to individualna kupnja? Nema smisla. Volio bih vidjeti ažuriranje koje nam omogućuje da pomaknemo vrata našeg kafića. Možemo li, molim vas, imati opciju da ga premjestimo na sredinu zida ili na drugi otvoreni zid?
odlicna
Imao sam igru samo jedan dan i naišao sam na probleme s kupcima koji ne odlaze. Vratit ću se igri nakon nekoliko sati i oni će i dalje svi biti tamo. Pokušao sam očistiti predmemoriju, deinstalirati i ponovno instalirati igru bezuspješno. Ja sam na razini 8 s puno ušteđenih dijamanata i ulaganja u svoj kafić. Šteta jer to nije vaša tipična "diner" igra.
Preteško je povisiti nivo osim ako za to ne kupite hrpu novca. Trebaju mi mjeseci samo da pređem na sljedeću razinu pa ako počnem na razini 28, bit će potrebno skoro 3 mjeseca do svake razine 29. I nemoguće je koristiti crvene dijamante koje imaju, ne znam kako se zovu ali nemoguće ih je dobiti dovoljno da bi dosegli sljedeću razinu u igri pa je razina gore i ima više narudžbi to jednostavno nije izvedivo. A nemoguće je kupiti kao da je oprema previše skupa
Odustao sam od toga da budem u Townshipu. Prvi u kojem sam bio, vođa je bio MUP. Drugi, OH problemi koje sam imao pokušavajući se pridružiti. Kad sam KONAČNO mogao ući, neko vrijeme je sve bilo OK, ali onda je vođa odlučio samo zatvoriti ili nešto. Već neko vrijeme nisam bio u Gradu i ne planiram se pridružiti novom. Ne marim ni za novi umjetnički stil likova. Prije mi se više svidjelo. Gotovo da više ne igram i vjerojatno ću ga u nekom trenutku deinstalirati.
🤢
dobra igra al je spora
Dobra igra koja oduzima vrijeme* *Uredi: godinu dana kasnije i moje misli su se promijenile. *Igra koja oduzima vrijeme na pravoj razini*, ali kada dođete do viših razina gotovo je nemoguće dovršiti zadatke bez plaćanja dodatne energije ili dijamanata. Postoje i kvarovi u sustavu ili biste to mogli nazvati "bugom", obratio sam se melsoft podršci u vezi s tim i oni mi stalno šalju iste standardne poruke s kopiranjem i zalijepljenom odgovorom. Nije nadoknađeno darovima/energijom. Iako sam potrošio stotine
Sve košta previše. Sama igra je stvarno zabavna. Prvih nekoliko razina možete lako proći.Ali onda stvari počinju koštati nečuvene količine kovanica ili dragulja. Ja sam tek na 17. razini i ne postoji način da dobijem ono što mi treba osim da čekam mjesecima igrajući nekoliko puta dnevno, ili potrošim puno pravog novca za dopunu. Nažalost, možda ću zbog tog razloga uskoro morati odustati od ove igre. Ne isplati se.
My Cafe — Restaurant Game Fritidsspill rmmd
Bilo je jako zabavno, ali došao sam do razine 8 i ne možete dalje u misijama ako ne platite... Služba za korisnike kaže ne, ali potraga kaže da trebate začin koji možete dobiti samo ako ste VIP 2 koji morate platiti doći do. Zadaci su zabavan bonus, ali definitivno gotovo nemogući i traju dugo osim ako ne želite platiti. I dalje zabavna igra.
Dosadna i tipična igra hvatanja novca. Brzo sam se umorio od neprestanog moljenja kupaca za stvarima koje nisam imao jer si nisam mogao priuštiti nadogradnje. Ovo je samo još jedna igra osmišljena da vas frustrira da platite za igranje. A i priče su bile jadne, btw.
Ništa posebno
Ova igra želi vaš novac i ne postoji drugi način da uđete daleko u igru bez trošenja. Igra Bunny želi ulaznicu za igranje, a zatim traži od vas da napravite recept kada je to razlog za igranje, tako da možete dobiti dijamante s receptima. Sada sam zapeo jer svi žele Tapioku, a ja je ne mogu kupiti zbog svoje razine. Svatko ! Dakle, ne mogu ništa učiniti ako ne potrošim novac. Sve je namješteno
KingGodCastle Strategy letw
Sjajan rame!
Idk, jednostavno mi se ne sviđa što je komplicirano i dosadno. Morao sam igrati ovu igru dok nisam došao do razine 20 za ponudu za drugu igru, a stigao sam samo do razine 3 kao da bi izravnavanje trebalo biti brže
Do sada mi se sviđa igra OSIM činjenice da je jedini način da dobijete VIP trošenje novca. Uz što više oglasa koje gledam da zaradim dragulje, trebao bih moći zaraditi VIP bodove. To će smanjiti količinu vremena koje igram svaki dan, kao i koliko dugo zadržava moje interese. Toliko možete samo rasti bez VIP-a. Pokušavam otvoriti igru na novom telefonu da nastavim igrati i dobiti poruku o dostupnosti "nove verzije". Idite na Play Store za ažuriranje, ništa nije dostupno. Ne mogu igrati! 🤬😡😰
#najbolja igra ikada 💞💞💞💞
Mon café — jeu de restaurant Grand public yrpu