Post by reisiconreper on Feb 24, 2022 8:08:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Halloween Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtis nemokama ▞▞▞
▞▞▞ Halloween Cooking Games 2022 version ▞▞▞
užtrunka daug laiko, kad pasiektum kitą lygį
Vakar buvo įkeltas šis žaidimas, man buvo labai sunku prisikrauti šiandien, be to, man labai patinka gražus ir atpalaiduojantis žaidimas. Žaidimas yra visiškai nemokamas Puikus būdas praleisti laiką
buvo geras žaidimas, kol nepradėjo pridėti raktų. dabar man žaidimas nebe toks įdomus.
Tai gerai, bet aš vėl ir vėl turiu atsisiųsti naujų restoranų, todėl...
Nekenčiu šio žaidimo
Per daug skelbimų.
Baaaad žaidimas!!!!!!! Irgi nevertas vienos žvaigždės
Halloween Cooking Games Arkadspel bukb
Šis žaidimas yra gd, bet problema yra ta, kad jis visada atšaukia save, nes esu lygio viduryje, prašau padėti man
Man labai patinka šis žaidimas. ☺😘💖👍👏.
Įdomus žaidimas, bet reikia darbo, daug nesklandumų. Man vis atsiranda padėklai ar stiklinės, kurios „svyruoja“ ne vietoje. Ant kotletų sunkvežimio man nuolat dingsta spagečių padėklas, todėl sunku įveikti lygį. Prašau pataisyti.
Man patinka šis žaidimas, tačiau nuo paskutinio atnaujinimo turiu problemą, kai kurį laiką žaidžiu, tada ekranas tampa apsnigtas. Jis niekada to nepadarė prieš paskutinį atnaujinimą. Aš jį visiškai atnaujinau, todėl nežinau, kokia yra problema.
Wood Block Puzzle - Block Game Mõistatusmängud fvej
Jau beveik baigiau lygį, vadinamą „mėsos kukuliais“, ne tik, kad lygiai nebėra, bet ir tas konkretus žaidimas neatsisiunčiamas! Taip nuo vakar. Man taip pat nerūpi, kai visą gyvenimą naudojau jūsų gyvenimą, o ne perkėliau vieną spektaklį kas penkias minutes. Turite palaukti valandą ar dvi, kol visos 50 minučių. Tada yra torto žaidimo problema. Priedai yra moliūgai, akių obuoliai, pomidorai. Negaliu pasakyti, kas tai yra užsakyme, ir turiu pastabą 8, todėl tai nėra mano ekranas. Labai apmaudu!
Taip geras žaidimas
Tai labai geras žaidimas 👍
Labai tufas žaidimas, aš negaliu laimėti 22 lygio 😠😠😠😡😡
Man tai patinka..
Man patinka šis žaidimas, aš daviau keturias žvaigždutes.
Tai šaunu ir taip fantastiška
Negražu 😡😤😬😖tai ne maistas jo velnias 😈 žaidimai
Labai labai gražus žaidimas arba labai patinka šis žaidimas
Nesisiųskite šio žaidimo, tai yra šiukšlės
Man patinka šis žaidimas, bet dabar, kai atnaujinau, jis neveikia
Halloween Cooking Games Arcade gbqg
Geriausias visų laikų žaidimas, nauji iššūkiai + naujas restoranas + naujas pasaulis ir jis neprisijungęs... už tai tik 5 žvaigždutės 🌟 🌟🌟🌟🌟
Tai lengva, kaip ir dauguma maisto gaminimo žaidimų
Man patinka vieni. Ir mano vardas Lails
Halloween Cooking Games Arcade eyaq
tai geriausia, bet norint atsisiųsti sunkvežimius reikia „Wi-Fi“.
Žaidimas geras, įdomus ir greitas, bet; Vos prieš dvi dienas buvau 30 lygyje, o šiandien tai tarsi ištrynė mano pažangą. Per daug dirbau, kad jis būtų ištrintas. Tai reikia pataisyti.
Man labai patinka šis žaidimas 😘😘😘😘😘, bet garsas man baisus
Man patinka šis žaidimas 👍🌞 Jis yra labai gražus, daug žmonių
Šis žaidimas yra geras, bet reikia šiek tiek kontrolės
Man šiek tiek per greitai, bet smagu ir lengva
Man patinka šis žaidimas 😊
Žaidimas man patinka iki šiol.
Jis ir toliau griūva
Geras žaidimas, bet jis prilimpa prie daug, tai yra šiukšlės
Daryk taip gerai.
Jie turėtų suteikti jums daugiau laiko aptarnauti klientus su visais lipniais skanėstais ir lipniais skanėstais per Helovino linksmą Heloviną, jie turėtų suteikti jums daugiau galimybių laimėti lygius, bet man tai patinka
Kol kas nėra jokių problemų
Buvo smagu, kol buvo atlikti visi lygiai
Įdomus,geras žaidimas,siūlyčiau pažaist
Geriausias maisto gaminimo žaidimas, kurį žaidžiau ilgą laiką! Niekada nebūna be reikalo sunku, galite žiūrėti skelbimus, kad gautumėte padidinimų ar daugiau pinigų, bet nebombarduosite skelbimais! Galite žaisti šį žaidimą valandų valandas arba iš esmės be galo be išsekimo, jei žiūrėsite kai kuriuos skelbimus! Aš žaidžiau šį žaidimą tik kelias dienas ir jau pasiekiau 112 lygį!
Turiu dar ką pamatyti. Tik pirmoje dalyje.
Halloween Cooking Games আর্কেড wklm
Stiebo žaidimas ha😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊