Post by reisiconreper on Feb 24, 2022 8:04:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Park Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Park Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Park Master 2022 version ▞▞▞
Väga lõbus mäng äärmiselt pealetükkivate reklaamidega. Reklaam pärast iga taset on natuke palju. Vahel kaks reklaami iga taseme järel, kui kasutate valikulisi preemiareklaame. Hindaksin kõrgemalt, välja arvatud see.
See mäng on samaväärne telesaate vaatamisega, kui selle asemel, et vaadata teatud vahedega reklaami, vaataksite pärast iga inimese rääkimist ühte reklaami. Ma saan aru, et mängud – eriti tasuta mängud – vajavad reklaame, kuid iga voor on liiga tüütu, et teisest tasemest edasi mängida.
sellel mängul on liiga palju reklaame
See on lõbus mäng. Võib esineda väike probleem, kuigi mängult ootaks paar asja. Kuid see pole mõne mänguga võrreldes probleem. Ma arvan, et see on tõesti hea mäng ja teil peaks olema mõned värskendused, et seda veelgi paremaks muuta!!
Park Master እንቆቅልሽ yun
Park Master پزل fgj
Reklaamid on hullud. Ma saan aru, et tasuta mängu jaoks peavad arendajal olema reklaamid. Aga kui palju on piisavalt? Mängige taset, vaadake reklaami. Koguge oma münte, vaadake reklaami. Mängu käik on vaid umbes 15% teie ajast. 85% kulub reklaamidele. Ja teil pole mitte ainult palju reklaame, vaid need ilmuvad kohe, kui hakkate midagi vajutama, nii et olete sunnitud külastama Play poodi iga teist reklaami. Tõesti naeruväärne tegelikult.
Liiga palju reklaame ja kui ma lõpetan taseme ja saan reklaami, siis see hangub. See oli lõbus, kuid reklaamid rikuvad selle ära. Kui soovite hankida populaarse mängu ja seejärel teha sellest reklaamifarmi, ei hakka paljud inimesed seda mängima.
Armastasin seda mängu alguses, see oli lihtne, nüüd hakkasid nad kindlasti raskemaks minema. Need on nii lihtsad, et mu õe väikevend võib seda mängida.
KUIDAS KUIDAS KUIDAS KUULUTADA KUIDAS EEMALDADA JA PAREMAT KOGEMIST SAADA: veenduge, et teie Interneti-ühendus oleks välja lülitatud (sh mobiilne andmeside). see ei võimalda reklaamide ilmumist Interneti kaudu. kustutage kindlasti ka vahemälu (see eemaldab reklaamifailid, mis võivad võrguühenduseta peituda) ja voila. reklaame pole. mäng ise on sõltuvusttekitav parimal juhul keskpärane, kuid vähemalt pole midagi rämpsu, nagu varem.
Hea idee, kehv teostus. Mul on selle mänguga kaks kaebust – 1. Liiga palju reklaame. Ma ei ole see, kes tavaliselt reklaamide üle kurdab, sest ma saan aru, kuidas need rakendused raha teenivad, kuid iga taseme järel reklaami esitamine on pisut liigne. 2. Mängimine ei vii kuhugi. Isegi kui teil on palju tasemeid, saate tasemeid, mis on liiga lihtsad. Ma pole seda isegi nii kaua mänginud (mõned päevad), kuid tunnen, et olen juba kogenud kõike, mida sellel mängul pakkuda on
See mäng on lõbus, 14. tasemel muutub see raskemaks ja lõbusamaks kui ülejäänud 13 taset on omamoodi igavad ja mitte rasked. Mulle meeldib see mäng, sest see on ajuteritaja ja aitab mu enda aju kõigega targemaks saada! Ma armastan seda mängu ❤
See on hea mäng, aga mulle ei meeldi, kui taseme lõpetad, seal on kogu aeg reklaame nagu ugh!😒🙄😑Aga see on imeline mäng, võta see endale ja proovi!
Battle Copters Arcade etxi
See on nii vinge 👍 aga... See on tõesti raske, peate proovima autosid õigesti parkida ja see võib tõesti raskeks minna!
Mõõdukalt meelelahutuslik. Niiii paljudele reklaamidele meeldib absurdne summa. Sa vaatad ühte siis kohe pärast seda, kui pead vaatama teist. Auhinna saamiseks vaadake reklaami, et liikuda järgmisele tasemele, vaatate reklaami mõnikord kaks.
Mäng on lõbus, kuid pärast iga mõistatust muutub reklaami vaatamine kiiresti tüütuks
Väga mõttetu. Mängisin rohkem tasemeid, kui peaksin, et näha, kas see muutub keerulisemaks. Ei teinud. Sa tõmbad lihtsalt jooni. Väga raske on kaotada. Samuti palju reklaame, kuid selle peatamiseks panin selle lennukirežiimi (ma ei tee seda kunagi rakenduste puhul, millel on parem reklaamiaja ja mänguaja suhe)
Tõesti lõbus ja omamoodi väljakutseid pakkuv, mulle meeldis rahaväljakutse ja ei jõua ära oodata, millal saab mängu lüüa.Probleemid on ainult lisadega,☹️
Reklaame võib olla palju, kuid peale selle on see mäng fantastiline. Mõned kuulutused tõid mulle ka lisakaupu.
Nagu oleks reklaame, kui tase on tehtud, AGA VÄGA KENA mäng 👌👌 HEAD PÄEVA ÄRA OLE ebaviisakas ole lugupidav:/// ole keegi kena lahe HEA Ja Goodman ja hea tüdruk welp ja TEENS AND KIDS NO BULLIES :
Mulle meeldis mäng, kuid iga kord on lisa, mis kestab umbes 29 SEKUNDIT. Mulle meeldib, aga reklaame on liiga palju.
Liiga palju reklaame koos võimalusega rohkem vaadata. Mäng on naeruväärselt lihtne ja te ei saa taset vahele jätta (kui just ei taha rohkem reklaame vaadata). Üle poole mängimiseks kulutatud ajast vaatasin samu reklaame kordusrežiimis. Absoluutselt mitte väärt.
See on ülimalt lõbus ja mulle meeldib mäng ise, kuid pärast IGAT taset sõna otseses mõttes rämpsposti saamine on lihtsalt naeruväärne. Saan aru, et tahad maksta. Aga eemaldage reklaamid mu näost. Iga 3 või 4 taseme järel saan hakkama. Kuid kuni te lõpetate reklaamide rämpsposti saatmise, ei saa see kunagi 5 tärni.
Mängumehaanika ise on lõbus. Reklaame on liiga palju. Ja ära ütle mulle, et see on sellepärast, et sa pead palka saama. Kas peate vaatama reklaami lihtsalt selleks, et saada üksus, millest otsustasite, et me kaotame, kui me reklaame ei vaata? Ei aitäh. Ja olla sunnitud kogu tee prügikastireklaami vaatama? Pole teie aega väärt, kuni nad otsustavad selle ahnuse kõrvaldada.
Olgem ausad. SEE EI OLE MÄNG! See on pidev reklaamivoog, mis on ümbritsetud aeg-ajalt segava teguriga, mida nad nimetavad "mänguks". Hindan seda ainult 3 tärniga, sest graafika on kena ja reklaamiblokeerijad töötavad, kuid teevad kogu asja ROHKEM.
Pole hullu, see pole lihtsalt suurepärane. Reklaame on liiga palju ja mäng jookseb pidevalt kokku või on lihtsalt palju tõrkeid, mille tõttu see ei tööta korralikult. Kokkuvõttes on see lihtsalt mäng, mida mängida siis, kui sul on tõesti igav ja sul pole midagi paremat teha. See pole midagi erilist
Ma olen kurb. Selle mängu kontseptsioon on fantastiline. Ma armastan seda! See on nõme, et mul võib kuluda 5-10 sekundit vooru paigutuse tegemiseks, kuid siis pean ootama 15-20 sekundit, et pärast IGA vooru reklaami vaadata. Reklaamide hulk on veidi naeruväärne. Olgu, poisid, parandage see palun
See on nii hea viis aega veeta ja lõbutseda, kuid reklaame on natuke liiga palju.
Parkmeister on koht, kus sul on parkimiskoht ja sa pead sinna jõudma. Mõnikord on see raske, aga sa saad sellest üle. Saate teha mis tahes soovitud kujundust. Kuni jõuate parkimiskohta. See on väga lõbus mäng, sest kui sa seda minu jaoks teed, võtab see kogu mu stressi maha. See aitab teil sõita ka siis, kui teile meeldib väga noor. Saate õppida sõitma. Õpid väga kiiresti sõitma. Kui õpid sõitma, on väga segane, kui keegi ütleb, mida teha. sa põhimõtteliselt le-
Kõigile idiootidele, kes lisade pärast oigavad. Kõik, mida pead tegema, on väljuda ja tagasi siseneda. Nii saate vältida lisamisi. Suurepärane mäng aja veetmiseks.
Jõudsin võib-olla 6. tasemele, kui loobusin. Iga tase võtab aega 5 sekundit või vähem. Seejärel peate 30-sekundilise reklaami läbi vaatama. Pärast iga taset. Liiga tüütu. Ei ole seda väärt.
Piisavalt väljakutseid pakkuv, et saaksin mängida üle kümne minuti. Mõned mõistatused tunduvad lihtsad, kuid kui suudate kastist välja mõelda, saate hakkama. Head kontseptsiooni arendajad!
Iga kord, kui ma võidan ühe taseme, on peagi 30-sekundiline lisamine, mis võib mängu külmutada, eriti kui annate mulle lisavõimalusi, mis annavad mulle peaaegu iga kord rohkem münte, välja arvatud see, et see näitab, et see on lõbus väike ajaraiskaja.
Ma annaksin sellele rohkem tähti, kui hindaksin ainult seda, kui lõbus mäng oli. Ma tõesti naudin seda. Kahjuks desinstallin selle pärast seda ülevaatamist reklaamide tõttu. Iga taseme läbimiseks kulub vaid umbes 10 sekundit, võib-olla 30 sekundit, kui kokkupõrked ja tõenäoliselt rohkem, kui see muutub keerulisemaks. AGA pärast iga taset on see 30 sekundit AD. Te ei saa kunagi mängida rohkem kui ühte sõidumängu, enne kui see läheb AD-le. Ma mõistan reklaamide vajalikkust, kuid nii paljud teised mängud piiravad neid.Mäng on lõbus ja hea, graafika on minimaalne, järk-järgult väljakutsuv, tahaksin mängida kauem, kui reklaamid oleksid paremini paigutatud. Ja minu hinnang oleks kõrgem. Ma kaaluksin ostu, kui edeneks vähemate reklaamidega kiiremini. Sest mul on rohkem kaotada. Mida rohkem ma reklaame näen, seda rohkem tahan selle mängu mängimise lõpetada ja proovida mõnda teist, mida reklaamite ja loodan, et sellel ei pruugi olla nii palju reklaame. Lol
30-sekundiline reklaam järgmisele tasemele jõudmiseks on liiga palju. See on siiski lõbus mõtlemismäng. Desinstallimine.
See mäng on parim, sest see on puslemäng ja ma armastan puslemänge ja see mäng oli täiuslik, kõhulihased on seda väärt ja minge ka minu kanalile YouTube'is aadressil dabcat72409, head päeva jätku
Korralik mäng, kuid pärast igat taset on reklaam ja isegi uute logode või isegi uute värvide jaoks on reklaam, nii et ma ütleksin, et see on halb mäng, oleks hea, kui sa lihtsalt vabaneksid reklaamidest vähemalt üks pärast iga taset nagu ma võiksin tegeleda reklaamiga pärast nagu iga 5 taset või nagu 2 või midagi mitte pärast iga.
Nägin selle kohta kuulutust, kus tuli kaks autot finišisse juhatada, ilma et need omavahel kokku põrkasid. Vähemalt paar esimest taset pole midagi sellist. See on rohkem nagu sirgjoone tõmbamine finišisse või ilmselgest takistusest möödasõit ja ainult 1 auto kasutamine. Samuti on videoreklaame, mille läbimiseks kulub rohkem aega kui tasemetel. Lugege teisi arvustusi
See mäng oli kõige igavam mäng, mida ma eales mänginud olen, enamiku tasemete puhul proovite lihtsalt münte hankida! See on täpselt vastupidine sellele, mida ma arvasin, kui proovite oma aega kulutada mänguga, millel on liiga palju. palju reklaame, see on hiline ja see on IGAV!, Soovitan seda mängu mitte alla laadida, kui teete, siis kahetsete seda.
Ma ei pahanda mõningaid reklaame, kuid nad on selles mängus äärmiselt ülemäärased. Ma mõtlen, et see algas reklaamiga iga kahe taseme ja seejärel reklaami järel iga taseme järel. See ei ole nagu taset võtta kaua aega, see lihtsalt tundub nagu reklaami simulaator.
Need mobiiltelefonimängud on nali. Pärast iga matši saate reklaami. Kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele ja sulgemisele kui mängimisele. Peate olema idioot, et arvata, et see on lõbus.
Armsad mängud. Talumatud reklaamid. Reklaamid rohkemate müntide jaoks... milleks need mündid üldse mõeldud on? Kas pole ühtegi lugu, mida ma oleksin märganud? Ja pole võimalust vaadata ega näha eelmiste või tulevaste tasemete arvu. Tundub, et mitu taset on äsja segamisse tagasi visatud ja kurb osa oli kõige lihtsamad tasemed. Väga armas mäng probleemidega.
Mäng on ok, kuid iga kord, kui taseme lõpetate, kuvatakse reklaam ja see on tõesti tüütu.
See on üsna keskmine mäng. Kuid see on liiga lihtne ja iga 5 sekundi järel kuvatakse reklaam. Noh, võib-olla 10 sekundit. Ei soovitaks
See mäng on nii lõbus. Nagu ma kunagi vahele jääks, aga hea on ikkagi. Laadige see mäng alla. See on teie jaoks hea mäng. Ja kui sa mängisid, oled üllatunud, kuna see mäng on parim ja kui see sulle ei meeldi, siis ma andsin kõik alguse, sest ma armastan seda.
Park Master Teka-teki uda
Ma armastan seda, see paneb mu aju tööle, kuid lõbusal moel arvan, et peaksite sellest tõesti aru saama! See on ka aeganõudev ja teine mäng, mille ma arvan, et peaksite saama, on viis rõngast.
Tõesti väsinud sellest, et pidin selle maha panema ja uuesti avama pärast iga reklaami, mis oli pärast iga kaevu lähedal, sest see ei jätkaks lihtsalt mängu. Loodetavasti saate selle parandada ja võib-olla proovin uuesti
Mulle väga meeldib see mäng, sest see võimaldab teil parkida nii, nagu soovite parkida, ja see annab teile teada, et olete oma inimene, nii et mulle meeldib see mäng ja see on väga lõbus, nii et laadige see mäng alla, see on tasuta
Korralik mäng mõistatuste lahendamiseks, aga niiiiiii liiga palju reklaame. Lugesin ühe kuulutuse iga 2 taseme järel. Minu jaoks liiga palju, desinstallitakse.