Post by trenalmitalet on Feb 11, 2022 4:46:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ häkkida vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
See on väga lõbus ja paar päeva tagasi oleksin andnud sellele 5 tärni. Aga nüüd olen kõik ära ostnud, milleks siis need mündid head on? Nendega ei saa midagi uuendada ega midagi muud osta....
Kaotasin kõik oma lõhkajad ja kogutud tegelased, sest see mäng on lähtestatud ise! Mitte ainult korra, vaid kaks korda sel nädalal!!
NERF Epic Pranks! Actie nbti
Jube äpp, algul oli lõbus, reklaamid suurenesid, jätsin paariks nädalaks, läksin tagasi ja kui hoidsin, siis see lihtsalt jäi automaatselt nii, pidin selle kustutama, ma olen kurb, palun paranda viga ja ma installin selle uuesti
See ei lasknud mul 99. taset läbida, vaid logis mind välja, kui olin taset lõpetamas iga kord, kui proovisin taset lõpetada.
See mäng võiks olla lõbus, kui see poleks reklaamide jaoks... Ma pole seda mängu kordagi mänginud, kui internet on sisse lülitatud. Seda seetõttu, et mul oli alati tunne, et tasuta mängudes on reklaame. Nüüd ma ütlen, et reklaamid on vastuvõetavad. Kuid see mäng viib reklaamid järgmisele tasemele. Ainus asi, mis mind vihastas, mis oli seotud reklaamidega, oli see, et te ei saa oma Blasterit uuendada, kui te ei vaata reklaami. Ja teine asi, mis mind marru ajab, on tasemed... Need on minu jaoks liiga lihtsad...
See on hea, aga kui teil on arvuti allalaadimise valorant, siis on see niiiiiiiiiiii
See ei ole minu jaoks eriti lõbus, ok, nii et mul on 12. tase praegu raske idk, mulle meeldib see mäng, see on omamoodi muhe, nii et ma annan sellele 2 ok, nii et see on lõbus, olen nüüd 15. tasemel, mu relv on rpg
See on väga lõbus, kuid lisandid rikuvad mängu.
See oli lõbus, kuid kõrgemad tasemed, nagu lvl nelikümmend, on nii lihtsad, et need ei muutu kunagi liiga palju raskemaks. Ja kui proovin reklaami vaadata, ei laadita reklaamivalik alati. Palun paranda. Ja tasemed on liiga lühikesed... üldiselt keskpärane mäng.
Ejen Ali : Emergency töötati Media Prima Digital Android arendaja Märulimängud žanr. ... Lae alla NERF Epic Pranks! APK NERF Epic Pranks!
See on halb, enamasti võite lihtsalt ekraani all hoida, et tulistada ja võita, see pole nauditav ega lõbus
Palun parandage viga, ma ei saa mängu mängida, ma lihtsalt näen tegelast lendamas
Hämmastav, ma tõesti armastan seda mängu, ma soovin, et seal oleks skanner, et saaksite mängus oma nerfi relvi skannida ja kogutud müntidega rohkem asju osta, välja arvatud see, et see on fantastiline ja väga hea mäng, proovige seda nüüd, et saaksite tulistada
Uute relvade, kingituste või lisamüntide reklaame ei laeta. Kõik muud reklaamid laaditakse. 😒
Alguses lahe, hea graafika. Kuid iga tase on täpselt sama ja see muutub väga igavaks
Street Racing HD Curse de mașini inya
Minu 4-aastane sai mu telefoni kätte ja laadis selle mängu kuidagi alla ja registreerus $109 VIP-i saamiseks?!? Hea, et paar tundi hiljem seda meili nägin. Taotles raha tagasi... Maksan sadu rohkem, et selle arendaja vajaduse korral kohtusse pöörduda, et raha tagasi saada. Küsimus pole rahas... See on kriminaalne
See on hämmastav mäng, mida ma mängin seda mängu juba mitu korda oma mobiiltelefoniga, olen esimesel tasemel, kuid oma teises telefonis olen avanud kõik tantsuliigutused, nahad ja kõik relvad, see on parim mäng, mida ma kunagi mänginud olen.
Hea mäng, kuid reklaame on lõputult
Ma armastan seda mängu NAGU WOW BRO JA SIIS KAKADA AINUS ASI, MIS ON MULLE OLULINE, TEAD, KUI TAHAD ESIMESE POOLEKS AJAS TAGASI MINNA JA MUL EI OLE AEGA JA PINGUTUST, ET SAAN MINU JA OMA NAINE. MUTLEKS LIHTSALT, MIDA MUL SELLE VÄLJA SAAN. PALJUD MEIE KODANIKUD ON VÕIMALIK RÄÄKIDA, KUI PALJU NAD TEIE JÄRELE LÄKSID JA AINUS, KES PEAB SELLE MINU PARGI JA PARGIGA VÄLJA VÕTMA. MAAILMAS TOITUB
Halvim. Mäng. KUNAGI!!! See ei installita! Ja kui see juhtub, on mäng otsene prügi! Ma mõtlen, et kes mängiks mängu, kus on iga 4 või 5 taseme järel reklaame ja siis pead vaatama reklaami, et saada nerfipüstol, millel on inimesele palju kahju teha??? ma ei teeks! Kui ma saaksin seda 0 tärniga hinnata, annaksin!!! See mäng võib teistele meeldida, aga ma vihkan seda!
See on lõbus mäng, kuid nad saavad teha rohkem võid ja nii palju reklaame ning võite seda proovida. 😒😘😍
Hea mäng!
Ma ei tea, kas asi on ainult minus, kuid mõnikord sulgen rakenduse ja lähen sellesse tagasi ja kõik mu edusammud on kadunud. Kui see teiega juhtub, palun öelge mulle.
See mäng on suurepärane, mul on selles mängus sõna otseses mõttes see mega minipüstol, kuid sa peaksid jõudma sinna, kus sa saad selles mängus oma karakteri luua
Teete ühte asja ja seal on reklaam. Saate valida lisamündi reklaami vaatamise, kui vahele jätate, peate ikkagi reklaami vaatama. Kui teile meeldivad reklaamid, on see mäng teie jaoks.
Sa upud millegi taha ja ootad, kuni riba muutub roheliseks ja kui see on roheline, hoiad lihtsalt ekraani ja ta tulistab, aga kui see muutub punaseks, ära proovi tulistada
See on lõbus mäng, kuid lööb mind pärast 99 alistamist pidevalt välja
Väga hea mäng. Mulle meeldivad eriti boonustasemed, kus saate pahaaimamatute sihtmärkide kallal kasutada laskemoona. Väga verine ja väga lõbus! 10/10.
Liiga palju reklaami- või tasuseinu ja mäng muutub mõne aja pärast nii mahedaks. See on ikka ja jälle sama asi. Hoidke sõrme all, peatuge. Hoidke sõrme all, peatuge. Ja korda. Selle mängu tegemiseks kulus vähe jõupingutusi ja ma olen ausalt pettunud.
NERF Epic Pranks! Actie nbti
See on väga lõbus ja ei lase mul igavleda. Ainus halb asi on see, et reklaame ei laadita uute gujside avamiseks. Lihtsalt käivitage mäng ja see töötab hästi
Pole midagi muud, kui lihtsalt tulistad relvaga inimese pihta ja siis vaatad ning lisad, et igal tasemel hakkab igav
Andke mulle nii palju nalja, et ma armastan teie mängu nii väga, kas saate seda rohkem teha Hllblle