Post by trenalmitalet on Feb 11, 2022 4:43:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστες μάρκες ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι είναι δύσκολο να βρω αντικείμενα σε αυτό το παιχνίδι, καθώς μπορούμε να πούμε ότι τα droprates είναι χαμηλά. Πρέπει να αλέθεις για πάντα για να πάρεις ένα αντικείμενο. Έχω μια πρόταση όταν κυκλοφορείτε νέο περιεχόμενο αυξάνετε τις πτώσεις παλαιότερων αντικειμένων με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να δουλέψουμε για ένα χρόνο για να αποκτήσουμε κάτι.
Καλό αλλά πολύ άλεσμα
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, έχει δυνατότητες και ξέρω ότι προσθέτεις μαγεία και τόξα! Αλλά, τα φίλτρα... Στο lvl 40, μπορώ να νικήσω εύκολα τα lvl 70's αν στείλω spam τα φίλτρα. Και πάλι, μου αρέσει το παιχνίδι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορώ να το δω να γίνεται όλο και καλύτερο, γι' αυτό, θα το τσεκάρω εδώ και εκεί. Συνέχισε έτσι!
ωραίο παιχνίδι, αλλά συνιστώ τη δημιουργία ενός κατοικίδιου που μπορεί να μεταφέρει πράγματα σαν μιμητής
Ήταν ένα διασκεδαστικό mmorpg πιστό στο είδος και έκανε ολοένα και μεγαλύτερη πρόοδο
Έχετε κολλήσει στο κύριο μενού για πάντα Διορθώστε το
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που παίζω από τον Απρίλιο και είμαι εθισμένος σε αυτό. Το βαθμολόγησα με 3 αστέρια γιατί για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ στο παιχνίδι με τον κύριο λογαριασμό μου Κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ στην οθόνη απλώς σταματώ και παραμένει έτσι προσπάθησα να συνδεθώ σε έναν άλλο λογαριασμό και μου επέτρεψε να συνδεθώ χωρίς κανένα προβλήματα, διορθώστε το ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: ZykeRey374.
Τα παιχνίδια είναι καλά, αλλά το δικό τους 1 πρόβλημα, όλα όσα βλέπω σταματούν να κινούνται εκτός από τον χαρακτήρα μου, ακόμα και η σύνδεσή μου στο διαδίκτυο είναι 8 έως 10 mbps, είναι κάπως χάλια που πρέπει να υποστηρίξω το παιχνίδι, παρακαλώ διορθώστε το και αλλάξω τις αξιολογήσεις μου σε 5
Curse of Aros - MMORPG Rol ijro etiladigan oma
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΩ ΣΤΟ WIKI ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ :>> ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Γεια!! Έχω πρόταση!! Μπορείτε να κάνετε mount and Skills; Αυτό θα ήταν υπέροχο!!
Καλό παιχνίδι, αλλά μακάρι να υπήρχε λίγη προπόνηση (για να βοηθήσω στο επίπεδο)
Ξεκίνησα σήμερα και ήδη μου αρέσει αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ μέχρι στιγμής. Ήμουν μπερδεμένος στην αρχή, αλλά ξεπέρασε πολύ τις προσδοκίες μου
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά η έλλειψη ενός σεμιναρίου με έκανε να μπερδευτώ στην αρχή. Θα αλλάξει το παιχνίδι τα sprites των χαρακτήρων σύντομα; Θεωρώ ότι λείπουν κάπως...εκτιμάται λίγη περισσότερη λεπτομέρεια.συνεχίστε την καλή δουλειά Devs ;3
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα που χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκτήσετε κάποια πράγματα
Παίζω COA εδώ και μερικά χρόνια. Αυτό το παιχνίδι γίνεται μόνο χειρότερο. Οι άπληστοι προγραμματιστές και η τοξική κοινότητα το μετατρέπουν σε ένα τρομερό παιχνίδι. Οι συντονιστές δεν κάνουν τίποτα και όλοι οι παίκτες υψηλού επιπέδου καταστρέφουν το παιχνίδι για όλους τους άλλους.
Ενημέρωση: Το παιχνίδι έχει ενημερωθεί, κάτι που είναι υπέροχο! Προστίθενται περισσότερες δυνατότητες. Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι τα mods. Ειδικά το Potato, η προφανής ευνοιοκρατία προς τον Patreon υπερτερεί της εμπειρίας του ftp, έχω αγοράσει θραύσματα, οπότε δεν πρέπει να με αντιμετωπίζουν ως τέτοιο. Οι απειλές στο παιχνίδι και τα power trips δεν είναι μέρος για mods. Διαφορετικά, υπέροχο mmorpg με περισσότερα να έρθουν! Όπως και άλλα παιχνίδια, υπάρχουν μερικά RWT, οι χρήστες σφαλμάτων, και πάλι, τα mods δεν κάνουν πολλά γι 'αυτό. Ειδικά στον πατριώτη. Ακόμα απολαυστικό.
Αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής μπορεί να έχω παίξει 2 ώρες συνολικά, ίσως ούτε καν αυτό το lvl 20 και να μην έχω φύγει από το πρώτο σημείο όπου ξεκινάς με το fighting bats lvl 1 διασκεδάζω, αλλά πιστεύω ότι η αύξηση των επιπέδων θα πρέπει να είναι πιο δύσκολη. Καταπολεμώντας τις νυχτερίδες lvl1 και ισοπεδώνοντας τόσο γρήγορα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία πρόκληση. Ίσως μου λείπει κάτι αφού δεν έχω φύγει από εκεί που ξεκινάτε από όπου είμαι προφανώς, αλλά δεν αισθάνομαι καμία πρόκληση στα αυξανόμενα επίπεδα.
μερικές φορές καθυστερεί το τηλέφωνό μου και κλείνει εντελώς την απόκριση της οθόνης του τηλεφώνου μου
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και ένας πολύ καλός ανιχνευτής μπουντρούμι.
Θα του δώσω ένα ποσοστό δύο γιατί; Πρώτον είναι το υπερβολικό χάσιμο από επιθέσεις ακόμα κι αν έχετε υψηλή ακρίβεια. Δεύτερον, δεν υπάρχουν χάρτες ούτε οδηγοί για να βρείτε τους εχθρούς γραμμένους στις εργασίες. σαν να έψαχνα για παγωμένες νυχτερίδες για 10 λεπτά να περιφέρονται γύρω από το μέρος και μαντέψτε τι δεν το βρήκα ποτέ. Τέλος είναι η υστέρηση.
Ωραίο παιχνίδι, αλλά δεν περιέχει σεμινάρια όπως πώς να αποκτήσετε ένα τσεκούρι ή μια αξίνα και χειροτεχνία
Δεν μπορώ να παίξω πια λόγω ενός σφάλματος όπου λέει φόρτωση χάρτη και δεν θα σταματήσει να λέει φόρτωση χάρτη Μισώ αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό από άποψη δυνατοτήτων. Στο μέλλον, όταν οι προγραμματιστές διορθώσουν μερικά πράγματα, αυτό το παιχνίδι αναμφίβολα θα λαμβάνει σταθερά 5 αστέρια. Λατρεύω την απλότητα, την περιπέτεια, ακόμα και τα ωραία χαρίσματα. Το σύστημα συνομιλίας στο κινητό χρειάζεται δουλειά. Το σύστημα ομαδοποίησης/κόμματος πρέπει να είναι πιο εύκολο να γίνει ή να ενθαρρύνεται περισσότερο. Επίσης, δεν θα έβλαπτε να φοράτε "αυτόματα" φίλτρα. Το να στέλνετε συνεχώς φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ενώ τσακώνεστε δεν λειτουργεί τόσο καλά. Συνολικά, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι.
Είναι καταπληκτικό
Παιδιά χρειάζεστε απεγνωσμένα ένα σωστό σύστημα σύνδεσης. Το gameplay είναι καλό πάντως. Απλά ένα σωστό σύστημα σύνδεσης
Από ό,τι έχω δει από τις κριτικές, αυτό είναι το πολύ καλό παιχνίδι και οι φίλοι μου παίζουν επίσης αυτό και τους έχω δει μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα είναι όταν κάνω κλικ στο "Αναπαραγωγή" και κάνω κλικ στον Λογαριασμό μου Google δεν κάνει Οτιδήποτε
Ένα παιχνίδι σαν αυτό χωρίς λειτουργία εκτός σύνδεσης δεν είναι καλό δεν μπορεί να συνδεθεί
Μόλις φτάσετε στο lvl50, πρέπει να κάνετε mining για 8 ή περισσότερες ώρες για να προχωρήσετε στο παιχνίδι, το οποίο είναι ένα βαρετό σύστημα και κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να φύγουν από το παιχνίδι.
Curse of Aros - MMORPG ایفای نقش dazj
Είναι καλό, αλλά γίνεται πολύ άσχημο και τα παράτησα, αλλά θα επιστρέψω όταν ολοκληρωθεί το πλήρες παιχνίδι
Σπασμένο παιχνίδι. Μου ζητά να συνδεθώ και μετά με πηγαίνει κατευθείαν στο google playstore και δείχνει το άνοιγμα και την απεγκατάσταση. Κάνω κλικ στο άνοιγμα μόνο για να επαναλάβω την ίδια διαδικασία. Σας δίνει μια φορά που συνδεθείτε για πρώτη φορά, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε ξανά για να παίξετε άλλη φορά.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie fxxh
Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι γιατί κάθε φορά που πατάω play με κάνει να διαλέξω λογαριασμό.
Το σύστημα ισοπέδωσης είναι διασκεδαστικό, καλή κοινότητα. Ανυπομονούμε για μελλοντικές ενημερώσεις.
Είναι δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, είναι κάπως διασκεδαστικό και ανταμείβοντας μέχρι το lvl 60, όπου γίνεται απλά ένα άψογο άθλημα, αφιερώστε 8 ώρες σκοτώνοντας 5000 όχλους υψηλού lvl για να πάτε από το επίπεδο 85 στο 86 και να μην βρείτε ούτε μια σπάνια πτώση... μάχη είναι απλώς κρατήστε πατημένο το κουμπί επίθεσης και το κουμπί spam potion (τα φίλτρα πέφτουν πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε), επομένως μπορείτε επίσης να έχετε απλώς ένα κουμπί θεραπείας καθώς η διαχείριση φίλτρου απλώς δεν είναι κάτι, μοιάζει σαν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι ετών. Χρειάζεται ένα ζευγάρι ειδικών προγραμματιστών
Δεν μπορώ να παίξω συνέχεια λέγοντας ότι πρέπει να συνδεθώ
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει να χρειάζεται να ανεβάσετε τις δεξιότητές σας στη χειροτεχνία και την εξόρυξη ETC τόσο πολλά πράγματα για να ανεβάσετε επίπεδο γι' αυτό αποφασίζω να τα παρατήσω
Περισσότερες ενημερώσεις World 1 player -Ovin vin
αυτό το παιχνίδι όταν το ανοίγω όλα είναι μπλακάουτ, μπορώ να δω μόνο τα ονόματα των παικτών, γι' αυτό μπορώ να του δώσω μόνο ένα αστέρι συγγνώμη.