Post by trenalmitalet on Feb 11, 2022 4:40:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Meh
Brawl Stars Action qxpi
Stalno ažuriranje i tako
Brawl Stars Δράση ynre
Ova igra je postala super plaća za pobjedu ako vam je stalo do trofeja. Vidjet ćete pune 10 lvl u rasponu od 200-300 trofeja. Moja pčela je lvl jedan i odavno sam je doveo do 380. Sada sam svaku igru koju igram u ludo nepovoljnom položaju.
POPRAVITE SVOJE SERVERE! Zaboga, ne mogu više ni igrati jer imam stalne probleme s wifijem, strašno kašnjenje, kvarove i kontrole. Imam novi telefon i 5g wifi očito nije problem. Supercell ti znaš bolje. Vrijeme je da stvarno obavite svoj posao i popravite svoje igre
Baš je super
Loše svi se timaju napravite nekšt da se prijave timeri kad to napravite dajem 5 zvjezdica
Valjda je vrijeme da još jednom napišem recenziju, brawl stars je definitivno odlična igra, pogotovo nešto što bi trebao igrati kad imaš dobrih par minuta viška, ovo je strateška igra i pretpostavljam da se može reći i sreća tip igra, sveukupno sjajna igra definitivno preuzimam od mene!
Ova igra je tako dobra. Koncept ove igre je nevjerojatan i tako je zabavno igrati. Supercell održava igru zabavnom i zanimljivom objavljivanjem novih svađalica. Toplo preporučam ovu igru i to je moja omiljena mobilna igra ikad. Međutim, jako sam razočaran novim ažuriranjem kluba. Razlog za to je Club League je Pay 2 Win jer možete kupiti Zlatne ulaznice (molimo ih ukloniti Supercell). Razočaran sam i u Gears. Općenito, mislim da su Gears dobar koncept, ali su preskupi.
Zombie Catchers – love to hunt Hərəkət gomy
Vrlo brzo sam izgubio interes za to, ali kada sam se zainteresirao, bilo je stvarno zabavno jer bih dobivao nagrade svakih 100 trofeja, sada dobivam nešto svakih 500 trofeja.
Igrica je bila dobra al je sada loša
Igra je krenula nizbrdo, teško je napredovati i dobiti novčiće za nadogradnju vaših svađalica. Neprestano uvođenje moćnih i neuravnoteženih svađača koji zahtijevaju pravi novac za otključavanje, čini igru dosadnom i naginje bičevoj strategiji 'pay-to-win'. Ova je igra nekada bila zabavna za neobavezne utakmice, a iskustvo bez dodavanja bilo je sjajno. Stalna ažuriranja i izmjene statistike tražeći "ravnotežu" tučnjave što ga čini neprivlačnim za povremene igrače koji se moraju ponovno prilagoditi.broken
Volim brawl stars i laku, brzu igru. Jedna stvar koja će mi se svidjeti je da više događaja dobije skinove i lakši događaji. Zaista je teško osvojiti događaj. Također mislim da bi bilo lijepo dodati značajku pozivanja za klub (tako da dodirnete prijatelja) bez kopiranja veze jer su klupski ratovi sada stvar.
Super je i kull igraj te ovu igricu 😎😎😎
jedna od najboljih mobilnih igara koje sam ikad igrao vrlo je lako naučiti ako puno igrate dobivate besplatne brwalere. Nisam potrošio ni novčića na ovu igru i ako ne trošite novac na mobilne igre, ova je za vas.
Ovu igricu igram već možda dvije godine. Igra je nevjerojatna, tako zabavna i uvijek imate toliko toga za izabrati. Kako god da su ovim novim ažuriranjem povećali maksimalnu razinu, dovoljno je teško doći do razine 9, ali sada morate doći do razine do 11 što uključuje smiješnu količinu novčića. To morate učiniti za svakog lika, ovaj potez više izgleda kao da se kreće na plaću za igranje jer samo oni koji imaju novca za bacanje u igri mogu se izjednačiti. Ako ništa drugo, trebali bi odgovarati s mor $
Nisam dobio brawlera 1 godinu 😡
Brawl Stars Laga bcq
Zaljubljen sam u ovu igru 🎮 ima toliko zabavnih načina igre! I mnogi likovi koji svi imaju jedinstvene i posebne sposobnosti! Obožavam ovu igru, i definitivno je preporučujem svima koji nisu sigurni u preuzimanje 😄lol moj prijatelj je igrao ovo jednog dana i ja sam je probao pa sam
Počinje se plaćati za pobjedu, Lola je tk svladana, a sada postaje još teže gurati svađače jer postoje ljudi na rangu 10 s svađalima na razini 9 i 8, više nije zabavno, novo ažuriranje donijelo je mnogo više nepravednosti za igru, a ratovi klanova su još više nemogući jer morate pobijediti da biste napredovali, ali postoje ljudi s brawlerima na razini, 10 i 11 koji igraju i pobjeđuju, što otežava podizanje razine vaših novih svađalica. 3 zvjezdice je bila dobra gam3
Najaca igrica ikad 1 brawler dobije I za 3 Dana dobije Jo's 2 b rawlera
Brawl Stars Laga dag
Iz razloga jer stavljaju previše ažuriranja, ali gameplay je dobar
Problemi s vezom su loši i treba ih riješiti što prije!!!! Igrao sam od dana kada je izašao, ali zaostajanje je jako brzo starilo... Čak i na wifi-u imam problema s vezom. Možda se neko vrijeme usredotoči na to, Supercell
Odlično
Imam 2 acaonta i igra je pra dobra
Dsvam 1 zvezdicuuuu uffff zato sto... hahahahahaha saim se davam 5 zvezdica ........
Iskreno igrica je dobra ali iskreno bih htjela da se češće dobivaju brawleri i da se vrate kutije♡
To je cool igra i zabavno je igrati kada nemate ništa za raditi jer svaki svađač ima vještinu spashl i ima puno cool skinova za svakog svađala.😃😊☺😎 a tu su i pribadače sa svakim svađačem koji dobijete, a ima ih čak pin pack dobivaju nove, a ponekad daju i besplatne pin i skinove i svađalice.😎
vi dečki, razbili ste igru, sve moje igre koje igram ne zaostaju, ali kad igram ovu, dobivam dva okvira u sekundi. Primjer da sam cod moblie igrao prije ne više od sat vremena dobio je 6 pobjeda 2 poraza s 0 zaostatka. Upravo sam izašao s brawl stars 8 gubitaka 1 svaki meč je bio kašnjenje, popravi igru kako bi radila glatko kako bi se dobilo više pravih igrača i prestalo davati trash botove, umjesto da pokušavaš zaraditi s skinovima. POPRAVI IGRU! I prestanite biti pohlepni jer znam da vi imate puno novca zbog prodanih skinova
17. svi 2019. Odgovor korisniku/ci. @brawlstars. brawl talk when ?
Izgubiti
Ovo je sjajna igra, ali s novim božićnim ažuriranjem počela je zaostajati. Ne samo da zaostaje, već vas dovodi u vrlo frustrirajuću situaciju kada napredujete. Osjećate se kao da u najbitnijim trenucima vaša svađalica zaostaje i gubite sve dragulje, nogometnu loptu ili čak plavu zvijezdu. 😭 Nadam se da će to popraviti jer čak i na mojim wifi podacima ili 5g i dalje kasni. Osim toga, igra je bila savršena.
Seks
Cijelo vrijeme šteka nekad mi se neda da se ažurira, ali igrica može biti zabavna
Nema načina da povratite prethodni napredak ili kupnje. Igrao sam ovu igru često prvih nekoliko godina kada je izašla i kupio nekoliko likova. Uvijek sam koristio svoj Google račun za sigurnosno kopiranje svoje igre, ali sada je jedini način za oporavak pomoću ID-a supercella
Halo nemrem ujti v igricu vec 5 vur ko nije jasno
Brawl Stars Hərəkət jcmo
Ok kada planirate popraviti contact suport i meni accaunt je banovan i svaki put kad pokusam ne radi
Igra je sjajna samo ako ne biste uparili ljude s 15k trofeja s nekim tko ima samo 5-8k nema smisla, gubljenje vremena igrajući se s noobima kada ste skoro 10k trofeja ispred njih koji igraju u istoj utakmici. Onda ste ažurirali igru i svugdje zaostajete, ali trgovina radi dobro Lol
👏👏👏Čestitam za nabolju igricu od svih!! Vidi se da je uloženo puno truda i igrica ima stvarno lijepu grafiku i puna je iznenađenja. Jako je zabavna i to je moja najdraža igra svih. Samo tako nastavite, dobio sam dva puta 38 i 32 i nisam dobio brawlera a sve ispod 40 je 100 posto ili star pawer, brawler ili gadget ali sve u ostalom igrica je brutalno dobra i nikad se neću prestat igrati. Moj akaunt se zove #leon#pro i prijavljen sam na super sell id i obožavam vaše igrice lijep pozdrav😁.
Aplikacija Za Android Brawl Stars Koju Je Razvio Supercell Navedena Je U Kategoriji Akcija. Trenutna Verzija Je 41.150 Objavljena 2021-12-22
Igram od kada je igra prvobitno objavljena. Trebale su godine da maksimalno iskoristim svoj račun. Tada su programeri odlučili da to nije dovoljno i objavili stvari zvane gears koje potpuno uništavaju svaki privid ravnoteže koju je ova igra nekada imala. Bilo je to jednostavno i jednostavno hvatanje novca. Dodali su mnogo više grinda i rnga igri i jednostavno više nije zabavna. Prestao sam igrati.