Post by trenalmitalet on Feb 11, 2022 4:34:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Mäng on hea, selle mängimine ei tasu ja esitab teile väljakutse, kuid seal on ainult 11 või 12 taset. Ma ei saanud sellest aru ja ostsin kangelasepaki. Kui ma oleksin teadnud, et olen mängu lõpus, poleks ma seda ostnud.
Strateegia kasutamiseks on palju ruumi ilma maksmata. Inimesed, kellel pole kannatlikkust ja kes soovivad võita esimesel või teisel katsel, ütlevad, et peate mängimise eest maksma, kuid see on täiesti vale. Armastan mängu ja reklaamid pole kohustuslikud
9 sõltuvust tekitavat mängu, mida sa pead reisil olles proovima
Tower Defense mängu valik - Actualidad iPhone
Tuli maha visata täht puhtalt "Dark Tower" taseme ja "Necromancer" vaenlase pärast. Esimene hõlmab umbes 5 lainet RAHAVA koputamist teie tornidele (kogemata asju ostes), et murda maagia, mis teie torne lukustab – äärmiselt tüütu ja lihtsalt nauditav – võib-olla jätta see viimasele lainele? Viimane on OP - kõrge tervisega, suudab kangelase iseseisvalt välja tuua ja seda on peaaegu võimatu sihtida tornide või sõduritega.. kogu aeg täites kaarti skelettidega. Muidu gg
Kingdom Rush - Tower Defense Strategy pin
HOIATUS. Kui te lisade vaatamise vastu ei viitsi, võite koguda korraliku hulga münte. Kuid. mõne päeva pärast lisad ei tööta. kui lähete neid mängima, ütleb see töötlemine ja jääb sellele ekraanile määramata ajaks. Eeldan, et lisad lakkavad töötamast, et sundida mängijat selle mängu jaoks päris raha kulutama. tasemed on äärmiselt keerulised. ühe taseme lõpetamiseks peate kulutama umbes 50 000 kulda
Buy Kingdom Rush Origins Steam PC - CD Key - HRK Game
Üks parimaid tornikaitsemänge selles äris. Alati fänn, jätka fännina. Hea puhas tervislik mõrvarlik lõbu!
Chrome'i veebipood - Rollimängud ja strateegia
Hea mäng. Kuid pärast mõne taseme läbimist muutub see lihtsal tasemel väga raskeks.
Mäng on väga lõbus, kuid vajab rohkem värskendusi
Üldiselt on see suurepärane mäng, mis rahuldab TD-iha. Mõned etapid on ilma põhjuseta täiesti naeruväärsed (ja see on lihtsal seadistusel). Kuid kogu mängu võitmiseks ei kulu liiga kaua aega.
Nagu teisedki tornimängud, kuid kaasatud on rohkem strateegiat
Strateegiamängud Androidile ilma Internetita - VidaBytes ▷➡️
Klõpsates külmunud tornidel ... ugh
See mäng on väga hea ja lahe
Need 5 tärni arvustused on 100% võltsitud, et jõuda rakenduste poes kõrgeima võimaliku tärnini. Esimesed paar taset on lõbusad, kuid mõistate kiiresti, et mäng on tasakaalust väljas ja ilma mänguasjade eest maksmata on peaaegu (kui mitte) võimatu edasi liikuda. Kui te võidu eest ei maksa, jääte raskesse olukorda. Palun andke sellele kommentaarile poolthääl pärast seda, kui olete mängu mänginud ja tundnud tasakaalustamata makse-võidu süsteemi.
Star Chef 2: Restaurant Game Mô phỏng wdc
maksa võitmiseks, palju võltspositiivseid arvustusi, ostja olge ettevaatlik, et kalliskivid ei too teile peaaegu midagi, tuleb kustutada, sest see mäng toidab tõsiasja, et saate peaaegu hakkama.
See on fantastiliselt lõbus ja sõltuvust tekitav mäng, hästi lihvitud. Kuid lõpuks tundub, et päris raha eest uuendusi ostmata on väga raske edasi liikuda. Ma maksan selle mängu eest väga hästi, kuid ma lihtsalt ei saa freemium-mudeli taha jääda. Maksan pigem 5,99 dollarit ette või isegi 9,99 dollarit ja avan mängu, mida saan lõpuni mängida. Muidugi teenivad nad sel viisil rohkem raha. Ma pole kindel, kas peaksin süüdistama arendajaid sellise mudeli kujundamise eest või mängijaid, kes on nõus selle eest nii palju maksma.
Hea tähelepanek ka. see täidab mind välguajastu nostalgiaga
See mäng on nii lõbus ja selles pole peaaegu midagi halba. Aga mul on kõigepealt 2 kaebust. Ma ei saa ühtegi kangelast osta, sest mul pole tööd ega raha ja ma tõesti tõesti! kui soovite, et oleks rohkem torne või uuendusi, tehke see nii, et saaksite saavutada kindlaid kangelasi, tehes mingeid raskeid ülesandeid või keerutades igapäevast ratast. Kui jah, siis tehke rohkem uuendusi, see oleks võitnud 100 000 tärni! Vabandust, et olen ahne, kui nii tundub, aga ma armastan seda mängu!
Suurepärane mäng, ma armastan seda väga. Head kontseptsioonid, mängustiilid ja strateegiad. Täiuslik tornitihe mäng kõigile! Minu ainus etteheide on aga see, et kui olete kampaania võitnud, saate teha eliittasemeid, mis soovitavad igal tasemel saada 50 tärni või rohkem. Kampaania annab teile ainult umbes 30 tärni. Seega on peaaegu võimatu edeneda ilma raha maksmata või hiiglasliku dimond-varu kogumiseta, et igavikku võita üks tase! Tehke mõned sillatasemed, et aidata mängijatel edasi liikuda.
Mäng on lõbus ja ma näen, et sellel on palju laienemispotentsiaali. Tähemärgid on liiga väikesed, mistõttu on lahingutuhinas raske eristada erinevaid kudemistüüpe
Kingdom Tower Defense · Dr Octopus Darkling · Talking Tom Gold Run Online · Giant Snowball Rush · BitLife - Life Simulator · Aztec Adventure
Mulle meeldis see mäng ja ma tahtsin seda uuesti mängida, kuid see ei luba mul seda alla laadida isegi pärast soovitud summa kustutamist, nii et ma kustutasin oma asjad, et saaksin seda mängu mängida ja see isegi ei lae alla unustasin selle arvustuse mängisin seda a paar päeva pärast arvustuse jätmist on praegu ainus probleem, et see on naeruväärselt raske
Hea mäng, mis on väga kaasahaarav ja hästi disainitud, nauditava mänguviisi, libeda graafika ja tervikliku helikujundusega. Probleem on aga selles, et sellest pole lihtsalt piisavalt. Kõiki kampaaniaid saab lüüa ja kogu uurimispuu avada võib-olla 10-tunnise mänguga. Mängu jaoks, mis üritab müüa täiendavaid avatavaid funktsioone ja tegelasi, pole see lihtsalt piisav sisu.
Kingdom Rush Origins on auhinnatud kuningriigi Rush-saaga kolmas osamakse, ... Kingdom Rush - Tower Defense; Kingdom Rush Frontiers TD; Kingdom Rush
Üldiselt hea mäng, kuid arvan, et seal on silmatorkav viga. Nõia "polümorfi" võime muudab vaenlased tavaliselt nõrkadeks lammasteks, kuid libahundid ülikiireteks, blokeerimata ja peaaegu hävimatuteks jõmpsikateks. On masendav, et lõppmängurelva kasutamine lõppvaenlase peal annab tagasilöögi ja tapab teid, kuid üheski teises mängus pole ülehelikiirusega OP lambaid libahunte, seega 4/5 tärni.
Oli lõbus esimese nagu 10 kampaaniamissiooni jaoks. Nüüd pole mängul võimalik edeneda ilma, et ma eeldan, et ostma lolli koguse kalliskive. Mäng lihtsalt ei ole korralikult tasakaalustatud, nagu kõik mängud, mille eest makstakse.
Kingdom Rush Vengeance TD Game - Google Play
See ge vajab natuke stargey, mis mulle meeldib, kuid shamenid on väga tüütud, nad hoiavad ja hoiavad end tervena tagasi ja isegi iseenesest on nad üllatavalt mahukad ja nad on 4 vaenlast, kellega kokku puutute
See on hämmastav mäng, ma ei saa selle kohta valetada, kuid kui sa loo lõpetad, ei leia ma ühtegi mitte-eliittasandit! Ja kui ma üritan eliittasemeid ületada, siis ma hävin ja pean proovima tunde, kuni lõpuks saavutan kolme tärni, kas keegi saab mind selles aidata?
Seda on juba 171 korda mängitud. Mängu reiting on 4.9 / 5 ja skooris 115 meeldib. Saadaval olevad seadmed: Mobiiltelefonid, Android, tahvelarvutid . Välja
See mäng on suurepärane ja absoluutne klassika. Kahjuks ei tööta see nii hästi uusimas Android OS-is. Krahhib palju ja ei paista täielikult toetavat 16:9 kuvasuhet.
Pole paha väike TD-mäng
Tore
mängima libedama 2 torni kaitse - Mängi tasuta online-mänge
Kingdom Rush - Tower Defense Strategy pin
Väga lõbus ja üsna sõltuvust tekitav. Ainus puudus on see, et mõne etapi jaoks peate kasutama kristalle, eriti hilisemate väljakutsete jaoks. Neid saab teenida reklaame vaadates, ellujäämisfaasi mängides või ostes. Kuna ma ei taha raha kulutada, muutub see tüütuks.
Annan neli tärni, sest kui saaksime ühel tasemel teenitud raha kanda järgmisele tasemele, oleks palju mugavam, kuna on palju lihtsam säilitada illusiooni järjepidevusest, mis on see, kuidas ma eelistan mängu mängida, nii et paluge arendajatel lisada selle jaoks värskendusena lisavõimalus
Sama mängu, mida ma mäletan, et mängisin lapsepõlves arvutis. Täpselt sama hea, ma ei näe tarbetut tasumüüri.