Post by trenalmitalet on Feb 11, 2022 4:22:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod paljud primogemid ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Asian Cooking Star: Food Game Arcade yfce
Lihtne 2 mängida, kuid mõne eseme (tõuke jne) saamiseks peate olema võrgus või kasutama pärisraha, väga pettunud
Algselt andis sellele 5, nüüd 4. Värskenduste ja muude tasemete kättesaadavaks tegemine võtab liiga kaua aega.
Pettumust valmistav; see kõik on lõbus ja tore, kuni jõuate kolmandasse restorani. Mis on India restoran, kui avan rakenduse tervikuna ja puudutan India restorani, siis rakendus sulgub. See on masendav ja tüütu, tekitab tunde, et mängisite sellesse etappi asjata.
Mäng oli hea... hakkas hiljuti kokku jooksma pärast Android 11 värskendust samsung galaxy note 20 ultras. Proovisin andmeid kustutada, taasesitage mängu... nüüd see mõnikord töötab, kuid ei saa praegu oma andmeid taastada. Ei mingit varianti. Lisage sissetulevasse värskendusse oma mänguandmete taastamise võimalus.
Varastas mu raha! Nagu paljude nende mängude puhul, peate mõnikord desinstallima ja uuesti installima. Kuid mäng salvestab tavaliselt teie teabe. MITTE SEE! See mäng varastas minult 25 dollarit! See on mängus petmise ülim vorm. Ja mäng läks tegelikult lõbusaks. ÄRA LAADI SEDA MÄNGU ALLA!!!!
Ma armastan seda mängu, kuid mul hakkab uute restoranide ootamisest kõrini. Uuendasin ühte ja mängisin ühte, nüüd ootan uuesti.....
Asutasin teie uue restorani ja see oli nädal aega hea. Nüüd see lihtsalt külmub ja ma ei saa esemeid serveerida. Palun paranda. Samuti võtab allalaadimine väga kaua aega
Pärast 3 restorani pole enam värskendusi
Hermione xxx videos, Assist acquire women friends?! Mumbai ...
Tahtsin anda 5 tärni .... See on toiduvalmistamise mäng, mis mulle kõige rohkem meeldib...& Lõpetasin India pitsarestorani laveli .. bt järgmine tase on lukus.. see on väga häiriv.. Nüüd soovin selle desinstallida. 😑
Olen seda mänginud, kuid nüüd ei tööta see enam isegi mitu korda installin, kuid see on ikka sama, nii et annan 1 tärni
Mõnda taset ei saa ilma ostmata mängida ja see on ebaõiglane. Desinstallitakse.
Mulle ei meeldi see, et 100. tasemele jõudes hakkavad nad seda kraami tõmbama, kus sa ei saa piisavalt kliente, nii et sa pead automaatselt kasutama Jim'si, mis sunnib paratamatult maksma päris raha ja see on hästi, ma ei viitsi mängude eest raha maksta, aga te kõik peate leidma loomingulisema viisi, sest kui ei anna mulle piisavalt kliente, pole lihtsalt lahe, sellel pole mõtet
Ma olen tõesti õnnetu, kui hakkate mängima, kui hakkate mängu mängima, kui teil tekib huvi ja kui d mängu katkestavad reklaamid või miski muu, siis olete ärritunud ja sama on juhtunud ka minuga, kuna mäng oli huvitav aina edasi ja järsku on see peatunud 150 tasemel ja ütleb, et restoran on varsti tulemas wht d hell is dis???😠😠😡😡
See ei olnud üldse see, mida ma ootasin, see rakendus sulgub lihtsalt iseenesest, ma arvasin, et see on nagu indain cooking täht, aga ei.. palun tehke sellega midagi
... peakokkade kokamängud 2.1.9 2019 Android 4.4+ ja uuematele versioonidele. ... seoses India Cooking Star: Chef Restaurant Cooking Games 2.1.9 2019-ga,
minu kogemus mänguga on hea. Minu jaoks on oluline menüü läbimise lihtsus. Tean, et edasi arenedes läheb see raskemaks.
suurepärane mäng, mis hoiab teid liikumises ja meelelahutuses
Seda mängu on lõbus mängida, kuid pärast seda on ainult 240 taset, see näitab lihtsalt tulevast restorani, seda ei tule isegi päevade pärast
Olen pettunud, et pole teistsugust laulu, see on sama lugu ikka ja jälle, pole väljakutseid ja kõik versiooniuuendused viivad lvl 3 versiooniuuendusele. Olin mänginud väga head Aasia inspireeritud versiooniuuendussüsteemi, millel oli 5 lvl versiooniuuendus, kui olete laisk või ei tea, mis toiduvalmistamine on. Mängige seda, kui vastate sellele kaliibrile. Siiski tunnen, et sellel puudub lõbus aspekt.
See mäng on nii hea, kuid toiduvalmistamise aeg on väga aeglane
Väga tore mäng. Kuid pärast 240. taset pole enam taset mängida. Ja värskendus pole siiani saadaval.
Hea.. aga pärast 120 taset pole.. palun lisage sinna rohkem tasemeid..et saaksime mängida.
Ootan viimast restorani
Uuendused on liiga kallid kui mündid, millega saate igal tasemel võita. Jah, võimendusi on, kuid sellest ei piisa. Enamasti, kui soovite reklaame vaadates münte kahekordistada, on alati see, et "praegu pole reklaame saadaval.
Soovitatav eakatele ... aju ja nägemise kiire liikuvuse test
Armasta seda mängu!! Suurepärane väljakutseid esitav mäng, kuna tasemed tõusevad!!
See on halvim mäng, mida ma kunagi mänginud olen, sest see mäng hangub liiga palju ja sulgub ootamatult, ma pean mängu mitu korda taaskäivitama, palun paranda see
Mulle meeldib see mäng siiani, välja arvatud reklaamid, mis pidevalt tulevad, soovitan seda mängu ka teistele, see on tõesti huvitav ja seikluslik mäng
Asian Cooking Games: Star Chef ஆர்கேட் jukt
Food is great, we missed breakfast and the snack times were enough to make ... room with nothing other than a few board games and a drink menu for 3 hours.
Mitte ükski teine riik, ainult Jaapan ja Hiina
Jigsaw Puzzles - hra puzzle Hádanky onmq
Üksust puudutades jääb see mõnikord kinni, mistõttu see viibib
Tried another recipe from Chef Jet Tila 101 Asian Dishes You Need To Cook Before You Die. Seriously go get this coooboo… Vaata veel. 249. 8 kommentaari.